Contact

WSA als businesspartner

WSA is graag uw consultant om samen met u te werken aan uw opgaven. WSA kan in een haalbaarheidsfase ook als risicodragend partner investeren in gezamenlijke projecten.

WSA als netwerkpartner

WSA werkt binnen een netwerk van professionele relaties in de (semi-)publieke en private sector; ontwikkelaars, corporaties, beleggers, gemeentelijke diensten, onderzoeksbureaus, kennisinstellingen. Daarnaast is WSA actief in kennisnetwerken en voert actief het debat over stedelijke ontwikkeling in relatie tot maatschappelijke trends.

Neem voor meer informatie contact op met dhr. Willem Sulsters, bel  010-2447414 of mail wsa@wsa.nl.

Werken bij WSA?

WSA staat altijd open voor zelfstandige, enthousiaste en initiatiefrijke personen met een brede belangstelling voor het werkveld van stedelijke ontwikkeling. De ideale collega heeft goede contactuele, communicatieve en taalvaardigheden. Je hebt een achtergrond in stedenbouw/ planologie, sociale geografie of vastgoedontwikkeling. WSA biedt een uitdagende werkplek waarin je werkt in een netwerkomgeving van samenwerkende bureaus en netwerken van private en publieke organisaties. WSA werkt gericht op output i.p.v. input, dus flexibele werktijden / parttime is zeker mogelijk.

Geïnteresseerd? Mail een inhoudelijke reactie en C.V naar: wsa@wsa.nl t.a.v. Willem Sulsters

Bereikbaarheid


Auto

A15, ring Rotterdam, afslag Spaanse Polder richting Delfshaven. Op het kruispunt Marconiplein rechtdoor oversteken en links met de bocht mee om de hoogbouw heen de Vierhavensstraat in. Doorrijden tot in de Pelgrimsstraat met aan uw linkerzijde het dakpark van Delfshaven in ontwikkeling. Het kantoor (wit gebouw) bevindt zich aan de linkerkant. Vlak hiervoor ligt een klein parkeerterrein. Parkeren is ook mogelijk aan de overzijde langs de secundaire weg. Hiertoe doorrijden voorbij het kantoor, bij de stoplichten rechtsaf en direct weer rechts en parkeren tegenover het kantoor.

Openbaar vervoer

Tram: Vanaf Rotterdam Centraal tramlijn 8 richting Spangen, uitstappen bij halte Schiemond. Met de richting van de tram meelopen, rechtdoor de Pelgrimsstraat in. Het kantoor (wit gebouw) bevindt zich aan de rechterkant.

Metro: Vanaf Rotterdam Centraal metro richting West, uitstappen bij halte Delfshaven. Op het kruispunt de Spanjaardstraat inlopen, aan het einde van de straat rechts de Pelgrimsstraat in.